Dobrodošli stranice HDI-BH.COM

Klizni prozori

Klizni prozori – elegantan način spajanja vanjskog i unutarnjeg prostora

Klizni prozori odlično “produžuju” untrašnjost prema vanjskom prostoru i nude široke i prostrane prozore. Priroda i vrtovi postaju dio svakodnevnog života, čak za lošeg vremena, pa i u zimskim mjesecima. Za lijepog vremena prozore možete jednostavno otklizati. Zahvaljujući Inoutic-ovoj tehnologiji klizanja, čak i elementi od poda do stropa kao da jednostavno otplove u stranu.

Prednosti koje dobivate Inoutic kliznim prozorima, na jednom mjestu:

  • Mogućnost izrade elemenata od poda do stropa
  • Maksimalna vodonepropusnost i sigurnost
  • Vrlo dobra toplinska izolacija
  • 3 mogućnosti otvaranja prozora
  • Raspon od preko 40 boja između kojih možete izabrati individualni dizajn izvana i iznutra

 

Tehnike otvaranja kliznih prozora

Inoutic rješenja kliznih sustava dostupna su u različitim tehnikama otvaranja. Svaki klizni sustav nudi specifične prednosti kako bi odgovorio na pojedinačne zahtjeve i potrebe. Tri su različita Inoutic-ova rješenja kliznih sustava.

 

Klizni prozori u tehnologiji podizno-kliznih stijena

Klizni prozori u tehnologiji podizno-kliznih stijena mogu otvarati velike površine, uz mogućnost zadržavanja ravnog praga. Klizati se mogu do četiri krila na jednom elementu, za stvaranje veličanstvenog panoramskog pogleda bez barijera. Izvrsna toplinska izolacija naglašava energetsku učinkovitost, a izvedbe pokretane motorom na daljinsko upravljanje čine upravljanje kliznim elementom još jednostavnijim. Dodatne detalje moći ćete pronaći na stranici proizvoda podizno-klizne stijene.

Klizni prozori u otklopno-kliznom sustavu

Klizni prozori otklopno-kliznog sustava mogu biti izrađeni od dva ili četiri elementa. Ovaj klizni sustav, koji koristi standardne Inoutic profile, savršen je za manje ugradnje i renovacije. Odlikuje se izvrsnom vodonepropusnošću, izvanrednom toplinskom i zvučnom izolacijom, kao i jednostavnim rukovanjem. Dodatna protuprovalna zaštita može se osigurati u svakom trenutku. Svaka izvedba omogućava pojedinačno otklapanje i klizanje krila unutar elementa. Otklopno-klizni sustav može se primjenjivati i unutar Prestige i Elite/Arcade sustava profila.

Klizni prozori u harmo sustavu

Koristeći ovaj klizni sustav element se može potpuno otvoriti, bez fiksnih krila ili okvira koji ometaju pogled ili pristup vanjskom prostoru. Za ovu primjenu dijelovi stijene savijaju se kao harmonika i odguruju u stranu. Posebni dijelovi omogućavaju otvaranje pojedinačnih krila i pričvršćivanje harmo stijena u djelomično otvorenom položaju. Harmo sustavi se mogu primjenjivati unutar Prestige i Elite/Arcade sustava profila.

Leave a Reply